A House in Brixton
< BACK

A House in Brixton

This full house refurbishment in Brixton, including a side infill extension and loft conversion, transformed a terraced house into a modern family home.

The ground floor side extension and alterations form a light, spacious, open-plan living space. Natural light is brought deep into the new living and dining space through a bespoke, pitched skylight. A corten-clad oriel window forms a bench seat internally, and cantilevers out from the brick wall externally to provide an eye-catching view from the terrace.

Upstairs, generous windows and roof lights bathe the bedrooms in light as a result of this London house extension. Throughout the home, new timber joinery adds warmth to the calm material palette.

This project was shortlisted for the Don’t Move, Improve! Awards 2020.

Location Icon

Location:

London

Construction Type Icon

Construction Type:

Brick

Project Size Icon

Project Size:

M

Calendar Icon

Completed:

2018