Tactile House
< BACK

Tactile House

The unconventional transformation of Tactile House in Dulwich features a varied playground of textures and materials. The ground floor extension enriches the beautiful, split-level home and encourages interactive family living.

Painted steel beams, exposed brick, plywood and rope screens create specific areas for playing, relaxing and eating while keeping a feeling of connected space. By reusing the home’s existing brick, the structure settles with the rest of the house and its surroundings.

Tactile House’s new living areas spill out through full height steel framed doors to the raised terraced and planting beds, leading to the mature garden. With the addition of skylights in the green roof, the extension has become a bright, warm living space.

This project was featured in the Don’t Move, Improve! Awards 2019

Location Icon

Location:

Dulwich

Construction Type Icon

Construction Type:

Brick

Project Size Icon

Project Size:

M

Calendar Icon

Completed:

2017